BMW & MINI Belux in tijden van COVID -19

BMW & MINI Belux in tijden van COVID -19

Het coronavirus houdt iedereen in z'n ban en doet vele bedrijven nadenken hoe ze een steentje kunnen bijdragen aan zorgverleners of de economie. Ook BMW & MINI Belux dragen steentje hun bij.

Doordat een testrit met een nieuwe wagen als een niet-essentiële verplaatsing wordt gezien, staan heel wat testwagens van BMW Belux stil. Om ook hun steentje bij te dragen, stelt BMW tientallen van deze wagens ter beschikking aan verplegend personeel van ziekenhuizen. Vooral de verpleegkundigen die te veel tijd verliezen met het nemen van openbaar vervoer en door deze coronacrisis onregelmatige uren moeten werken, zijn hier zeer mee gebaad.
.
MINI gaat nog een stapje verder. Zij stellen hun hele vloot stilstaande wagens ter beschikking voor horecabedrijven die door de nationale lockdown nog enkel thuis geleverde maaltijden kunnen aanbieden. Hiervoor hebben ze de handen in elkaar geslagen met Get Driven, de Belgische markleider op gebied van privé – chauffeursdiensten. Concreet krijgen 15 getroffen horecabedrijven een MINI mét chauffeur ter beschikking om de thuislevering van bereide maaltijden te verzorgen. Dit zowel voor een middag- als avondshift, 5 dagen per week en dit 4 weken lang.