#THEJOYAHEAD

#THEJOYAHEAD

HERONTDEK VRIJHEID. BMW Joy Condities*.

Er gaat niets boven het pure rijplezier van een BMW, tenzij het rijplezier van een BMW aan Joy Condities*.
De Joy Condities* zijn niet te missen voorwaarden die geldig zijn op het volledige gamma van BMW, de BMW Stockwagens en de BMW Premium Selection gecertificeerde tweedehandswagens.

DIRECT LEVERBARE BMW’s.


DIRECT LEVERBARE BMW’s.

Joy Condities op onze onmiddellijk leverbare BMW modellen

ONZE GEËLEKTRIFICEERDE WAGENS


ONZE GEËLEKTRIFICEERDE WAGENS.

Van plug-in hybride tot 100% elektrisch, het geëlektrificeerde gamma van BMW biedt voor elke situatie (of voor iedereen) de ideale wagen nu ook aan Joy Condities.

ONZE NIEUWSTE WAGENS


ONZE NIEUWSTE WAGENS.

Joy Condities op al onze modellen. Ontdek hier alvast enkele interessante configuraties.

BMW PREMIUM SELECTION

BMW PREMIUM SELECTION.

Geniet nu ook van Joy Condities op gecertifieerde tweedehandswagens.


* De actie “Joy Condities” is geldig van 1/06/2020 tot en met 30/06/2020 op de aangeduide nieuwe wagens, inclusief stockwagens. Op BMW Premium Selection wagens is de actie “Joy Condities” geldig tot en met 14/06/2020. De actie is niet van toepassing op nieuwe BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e, BMW X5 xDrive45e en BMW M2 CS. Het concrete klantenvoordeel van de actie is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten. Het vermeldde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen. De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, correcties.