Louyet Brussels is de nieuwe naam van BMW Brussels

Louyet Brussels is de nieuwe naam van BMW Brussels

Vorig jaar besloot BMW Group Belux om zijn eigen vestiging BMW Brussels, te verkopen aan één van de bestaande BMW dealergroepen in België. De reeds aangekondigde verkoop aan Groupe Louyet werd intussen goedgekeurd door de autoriteiten. Daarmee is het proces afgerond en is BMW Louyet per 8 januari 2021 definitief eigenaar. De vestiging heet vanaf heden Louyet Brussels.

In november vorig jaar kondigden we al aan dat BMW Group Belux exclusieve gesprekken over de overname voerde met BMW Louyet (zie link persbericht: https://bit.ly/3nnG20X ). Vanaf het begin was het de intentie van BMW Group om een vertrouwde partij binnen het bestaande, Belgische dealernetwerk te vinden en dus een bestaand partnership uit te breiden.

Met Groupe Louyet is die missie meer dan geslaagd: Groupe Louyet is met liefst 60 jaar BMW-ervaring en 6 bestaande vestigingen (Charleroi (BMW/MINI en BMW Motorrad), La Louvière, Sambreville, Sint-Pieters-Leeuw en Mons) een uitgelezen partner voor BMW Brussels. De operationele leiding van Louyet Brussels komt in handen van gedelegeerd bestuurder Laurent Louyet.