Een blik op de allereerste volledig elektrische BMW i4.

Een blik op de allereerste volledig elektrische BMW i4.

Op de jaarlijkse conferentie van BMW Group in München werd vandaag de nieuwe BMW i4 onthuld. De BMW i4 is een volledig elektrische vierdeurs Gran Coupé en zal in de loop van 2021 op de markt komen.

Tijdens de jaarlijkse conferentie van BMW Group vandaag werd de nieuwe BMW i4 onthuld. "Met zijn sportieve looks, de beste rijdynamiek in zijn klasse en zijn emissievrij rijplezier is de BMW i4 een echte BMW. Hij laat het hart van het merk BMW nu volledig elektrisch kloppen", aldus Pieter Nota, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG verantwoordelijk voor Customer, Brands, Sales.

De BMW i4 is een volledig elektrische vierdeurs Gran Coupé en zal in de loop van 2021 op de markt komen, inclusief een BMW M Performance model. Zijn verfijnde balans van typische BMW sportiviteit, comfort en duurzame prestaties zijn uniek in zijn segment.

De BMW i4 modellenlijn zal beschikbaar zijn in verschillende versies met een actieradius tot 590 km (WLTP) en tot 300 mijl (EPA). Met een vermogen tot 390 kW / 530 PK accelereert de BMW i4 van nul naar 100 km/u in ongeveer 4 seconden.

De eerste foto's, schetsen, beeldmateriaal en video's zijn te vinden in de bijlage van deze media-informatie.

Volledige details over de BMW i4 zullen in de komende weken bekend worden gemaakt.