De nieuwe BMW iX3

De nieuwe BMW iX3

Een verse injectie energie voor hoogwaardige elektrische mobiliteit. De BMW Group legt de lat voor rijplezier bij wagens met een volledig elektrische aandrijving hoger.

In het kader van het elektrificeringsoffensief van het bedrijf kreeg de BMW iX3 een gedetailleerde modelupdate die de sportieve uitstraling van het zuiver elektrische Sports Activity Vehicle benadrukt. De nieuwe BMW iX3 wordt standaard geleverd met een modelspecifieke versie van het M Sportpakket.



De conceptuele en technologische connectie tussen de iX3 en de meest recent gelanceerde ambassadeurs van hoogwaardige elektrische mobiliteit – de BMW iX en BMW i4 – komt ook tot uiting in designtermen door de vernieuwde styling van de voor- en achterkant. Ook deze modellen zijn als optie verkrijgbaar met een M Sportpakket, terwijl de BMW i4 ook als BMW M versie verkrijgbaar is. Nieuwe bedieningselementen en aanvullingen op de standaarduitrusting onderstrepen de vooruitstrevende premiumkenmerken van het interieur van de nieuwe BMW iX3.